02-08-2011 
BDSI præsenterer Svimmelhedsprojektet ved HITmessen 20-21/9 2011

LinkLights – et modulært opbygget hjælpemiddel til genoptræning i hjemmet

LinkLights er et modulært, sammenklappeligt, todimensionelt system der kan støtte borgere i genoptræning og bevægelseskoordination i hjemmet. Hver LinkLight (modul) er et LED-display. Den har indbygget accelerometer så den kan registrere bevægelse og kan kommunikere med andre LinkLights når de forbindes. Modulerne kan bevæges indbyrdes af brugeren på samme måde som leddene på en tommestok.
LinkLIghts evalueres i øjeblikket sammen med fysioterapeuter og ældre der lider af svimmelhed.  På hospitalet tilpasser fysioterapeuten LinkLights til hvert individ. Dette gøres ved at forbinde et antal moduler og konfigurere den software som kører på hvert modul. LinkLights konfigureres med forskellige aktiviteter eller spil, til den borgeren og på den måde kan forskellige øjne og hovedbevægelser støttes gennem en engagerende og motiverende hjemmetræning.
Videre tilbyder LinkLights en modulær, interaktiv platform for aktiviteter hvor patienter, alene eller sammen med en terapeut, kan arbejde med f.eks. fysisk komposition, bevægelser og lys.

Se mere på hjemmesiden for HITmessen